torsdag 1 december 2016

Mina 5 små änglar


Tiden flyger iväg och efter 17 veckor av illamående och oöverkommlig trötthet så känner jag mig äntligen lite närmare normal igen. Tack och lov, för häärreminguuud det är ju snart jul! Som en obotlig julmänska hade jag nog gått isär om jag inte orkat pynja och fixa inför jul. Orsaken till att det inte funnits tid att blogga beror nog inte på mitt illamående eller trötthet utan närmare de här 5 orsakerna...


Visst ser de söta och oskyldiga ut ♥ Från vänster Phoebe, Luna, Cilla, Grace och Ellen
Ja, som ni säkert kan gissa så 5 hundar går ju inte precis med samma arbete som en hund.  Trots att jag var och varannan dag svär över något de hittat på så skulle jag nog inte byta bort en dag. Ja, eller kanske inte helt sant, någon dag kunde jag nog byta ut iallafall...

Hos oss sorterar vi soporna, inte bara en gång utan två gånger.
Phoebe har öppnat köksskåpsdörren och tömt ut 3 plastkassar med plastavfall, mmm mums.
Behändigt att hitta på hyss då det finns en valp i huset som får alla skyllor. Man behövde ju inte precis vara detektiv för att reda ut den skyldige... Grace, Ellen och Phoebe låg vackert prydda med skumgummi i skägget på den andra bädden då jag kom på plats.

Vad annat har hänt?

Det är ju faktiskt över en månad sedan jag senast skrivit ner vad som är på gång på Villa Bärre. Mycket har rymmats in på en månad. Oljevärmen i huset blev utbytt till jordvärme för under en månad sedan. Dyrt projekt, men nog så värt det i långa loppet. Vi valde Skärgårdens Brunnsborrning och var väldigt nöjda med vårt val. Själva proceduren var nog mycket smidigare än jag vågat ens vänta mig! På några dagar var det klapppat och klart. Det enda som dröjde (en månad!) var att få lovet för borrningen av staden. Under hela den månaden stod ju förstås hela källarprojektet stilla. Här några bilder:



Lite jobb blev det ju nog för P också. Gräva plats för vattenrören en halvmeter ner på vår gård är ju inte riktigt så där hejsan... räcker att man slår spaden 10cm ner så har man en sten emot. Tur att jag var gravid och illamående så blev befriad från grävarbetet och fick istället övervaka det hela inomhus;) Tycker jag är en utmärkt arbetsledare.



 Nu då värmeprojektet är klart så har vi kunnat fortsätta med evighetsprojektet, Källaren. Det ser faktiskt ut att evighetsprojektet kan bli klart inom snar framtid, inte helt till jul, men nog direkt efter jul. Amen. Ska ta kameran i handen och ta lite nya bilder för att nu bevisa att det faktsiskt är sant :) Vill ju inte riktigt själv heller tro på det!


Sen var det ju en sak jag gärna ännu berättar. Vi har nämligen igår varit på ultraljudsundersökning och fått veta att Hen som på de första undersökningarna liknat en Hon faktiskt är en Han! Det blir en lille bror och trots att Adelie så innerst inne önskat en lilla syster så även hon tyckte att kanske lika bra att det bara finns en mammas prinsessa ♥ 


Ännu är sockan lite för stor för lillkillen som väger nu ca 400g och är 20cm lång ♥ Är det förresten någon som vill ha mönstret på sockan så säg hep!




Trevlig första december åt alla!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar