onsdag 25 mars 2015

Visst blir man ledsen


Hej igen!

De var länge sen jag senast skrivit. Beror på att jag inte riktigt hittat inspiration till det då vi varit alla sjuka i tur och ordning. Nu då vi andra börjar vara friska så fick Adelie vattkoppor. Nog är det ju Murphys lag som gäller då man först lägger ut pengar på att vaccinera barnen för vattkoppor så att de sku få slippa den plågan och sen får konstatera att Adelie hade tyvärr fått smittan just någon DAG innan vi vaccinerade. Jep, 10 dagar efter vaccinering slog kopporna ut. Nå, Jason borde ju ha ett hyfsat skydd mot kopporna.

Anyway
Idag var det ledigt från jobb och förstås sjukledighet för Adelie från dagis.
Idag sku vara en perfekt dag
Idag samlades alla valpar med sina familjer hemma hos oss för att träffas och höra hur det står till för dem alla. Helt ljuvligt att se alla på en gång och fint har det gått för dem alla! 

Gruppfoto
Lätt som en plätt, med 3 vilda valpar!




Ta-daa!
Jade, Groff och Sylvi ♥


Men men...nu blir man ju så ledsen över att ha en granne som int gör annat än tar problem över allting. Och nu menar jag faktiskt att göra problem av helt extremt små saker.  Tänk er, att er gäst har omedvetet parkerat sin bil så att den inte är på vår tomt utan på er grannes tomt. Jag menar inte nu in på gården utan bara på vägen brevid vårt hus. Då är det minst sagt rättvist att jag ska få världens utskällning framför både barn och gäster om hur jobbigt det är att bo brevid just mig. Hur dum jag är för att jag är kvinna och hur ansvarslös jag annors också är för att t.ex namnet på vår postlåda slitits bort !?! I ilskan har han dessutom rivit sönder handtaget på vår port så att jag hamnade ha min gäst att klättra över porten för att ens få bilen flyttad. Säger bara att usch, det kändes väldigt förolämpande och visste inte riktigt ens vad jag sku säga eller tänka, blev än en gång så paff. Vet att jag inte borde bry mig men ibland så kan man int låta bli att bli ledsen, Får mig att tänka att var går egentligen gränsen? Hur mycket ska man låta en granne skrika och härja? Va borde man egentligen göra? Va kan man ens göra? Just nu kan jag int annat än be om ursäkt åt mina gäster och hoppas att jag nästa gång igen kommer ihåg att varna folk då det kommer till oss: 
PARKERA ALDRIG BREVID VÅRT HUS
 UTAN ENDAST FRAMFÖR VÅRT HUS!!! 

Måst ännu nämna att resten av våra grannar är väldigt väldigt trevliga!! 
Och hoppas de tycker samma om oss ;) 

Min kära familj! Tur så tycker inte dom att jag är jobbig, för det mesta ;)

Eftersom det blivit lite dåligt med inlägg på bloggen senaste tiden 
så här kommer lite bilder istället :

Elsa kakan från Adelie's barnkalas

Så påskgräs, det gör man någondera med mylla under naglarna eller med handskar på ;)

Husmor feberfri = husmors bykdag!!
Lite, lite åt gången.
Evighetsprojektet "Källaren"



Phoebe njuter av vårsolen samtidigt som hon håller koll ifall grillsäsongen börjat redan... 
I väntan på mera soliga dagar!


2 kommentarer:

  1. Hej har skickat 3 kommentarer, men blir utkastad hela tiden 😢 men pointen är vuxna människor skriker inte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det verkar vara svårt att få kommentarerna in hit direkt till bloggen ;( Men joo, det där skrikande är nog värst, speciellt då han verkar tycka att det är okej att skrika åt kvinnor, men direkt då Pate är på plats så ändrar tonläget tvärt!

      Radera