torsdag 22 juni 2017

Familjen Kotwica

Ja, så har tiden kommit att jag äntligen inte mera behöver leva i synd utan numera som fru Kotwica. Vi passade på att gifta oss i samband med Vince dop. Vi visste ju båda att vi inte får till det med något stort traditionellt bröllop. Ja, om vi inte gift oss efter 11 år så var det väl så dags att göra något åt saken och hitta på en annan lösning än det traditionella. Hela idén att gifta sig nu börja ju från att ringarna var på rea ;) Inget vi alltså planerat länge utan helt ex tempore egentligen, om man nu kan säga så. Då man får köpa ringar billigare så kan man väl lika gärna gifta sig, logiskt eller hur? Definitivt lönsamt :) Och för att undvika allt det där sjåsande som hör ihop med bröllop så var vi ju illa tvungna att göra det i smyg. För nu vet ni ju, om man anmäler att man tänker gifta sig i samband med dopet så kommer man igen fram till det där att vem ska bjudas etc, och då blir det man planerat som ett litet bröllop plötsligt stort. 

Nå, nu var det ju så att Pate inte hör till kyrkan så vi kunde inte officiellt gifta oss i kyrkan trots att jag hör till kyrkan. Vi alltså gifte oss redan 1.juni i magistratet officiellt och blev sedan vigda/välsingnade i kyrkan vid dopet. Att gifta sig i magistratet var nog en upplevelse...! Kan inte riktigt säga hurdan upplevelse. Inte en fin men inte en dålig, men kan säga att vi halvt hysteriskt fnittrade oss igenom hela seremonin. Ja, allt startade ju från att vi köpt ringar, så vem hade trott att då vi officiellt gifte oss att ringarna var i bilen i handskfacket. Det var lite som Pate sa, som en dålig dröm, men en hysteriskt rolig! :)  Tusen tack åt vårt vittne Essi som var med (och fnittrade med oss) på vår egentliga vigsel.



Har massvis med bilder från dopdagen/bröllopet men här kommer bilderna från själva dopet och vigseln. Får bli ett till inlägg med bilderna från kaffekalaset. Hoppeligen får jag in dem redan imorgon :) Fotona är tagna av mina syskon Lisa och Robban. Nu är ju endel redigerade och endel inte... var lite otålig nu att vänta med att få alla redigerade då jag inte själv är så insatt i det. Så här kommer de nu som de är :)

Storebror och storasyster, mina hjärtan ♥





Vince Adrian Kotwica ♥




Att få alla att titta åt samma håll och ingen med konstiga miner eller ögonen fast var nog inte så hemskt enkelt! Men det räckte ju att ett lyckades :)


Trevlig midsommar kära vänner!

Vi blir hemma och suga på tummen i år :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar