onsdag 23 juli 2014

Life's a bitch

Ibland känns det ju bara som om man kunde hellre ha sovit genom hela dagen. Betalade räkningar igår kväll, alltid lika deprimerande som säkert alla tycker förutom dom som blir kvar med pengar efter räkningarna;) Vaknade på morgonen av "Joannaaaaa, täällä on paskaa, kusta ja oksennusta joka puolella". Suck. Hundägarens mardröm, hunden med diarré, hunden blivit stressad och ätit sin skit och sen spytt det. Händer väldigt sällan och inget mina egna flickor sportar med som tur, men sen då det händer är det så man själv kunde spy. Tvätta, städa, byka... ut med madrasser, hundar i duschen. Tvättade alla tre stycken och såg till att gnugga Pepper skinande vit, det var ju han som stod för skitkalaset. Upp med hundarna från badrummet och slinker väl inte de ut genomvåta, ut i sanden. Nå man vet ju hur det ser ut. Och för att nämna några andra små missöden så hade Adelie hittat på att experimentera med sin Play Doh. Vatten i en kanna och 5 burkar Play Doh på golvet i barnrummet, jo den smälter nog i vatten. Vinglaset föll i betongplattan ute. Jason gav mig värsta moralpredikan över att det är mitt fel att han inte kan simma. Idag gjorde jag någonting jag inte gjort på långa tider, jag tog en dagssömn... inte mig likt, men kanske bästa sättet att skaka av sig dåliga humöret. Det fungerade, och en påse lösgodis.



Mormor och morfar fick ex tempore inbjudan till Villa Bärre.
 Adelie och jag dukade bordet och Pate knäppte på grillen. Nypotatis, biff, mögelost. 
Viktigaste för mig är förstås efterrätten, vispad grädde med kvarg, egna hallon och cappucinomaränger. 

Mmm, sött och gott ♥  







Sakta men säkert börjar muren ta sin form. Lamporna nu på plats, tack till Pates långa tålamod. Köpte först en sorts lampa, sen en annan, Pate kopplar den andra... jag ångrar mig... Pate kopplar pånytt. 

Lov' ya ♥ 

Ännu skall muren få sin slutliga yta fixad, hoppas på att jag hittat lösningen till det...

 Perfekt att sluta kvällen med ett glas rosé och Amy Winehouse... nu far denna överkörda kvinna i säng och hoppas på att vakna till en dag utan byk och skitlukt;)

//Joanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar