lördag 26 juli 2014

Vänner

Veckan har gått till att njuta av semestern och i princip till att inte göra knappt någonting. Värmen i vårt hus börjar vara rätt så olidlig då det på kvällarna inte sjunkit under 27 grader.
Har fått njuta av gott sällskap! På torsdag kaffe med klubb-X, alltid lika roligt att träffas! Tack Marielle, Ina och Lisa ♥ Kanske det inte har så stor betydelse var man är om sällskapet är bra:) Torsdag eftermiddag blev det båtfärd till Pargas Port, med på turen var även mor, far och Jan. På porten var både sällskapet, betjäningen och maten superb. Kiva att ni kunde komma Eva & co! Det var ju Lisa som fick servera oss, och det klara hon så bra så.  Familjen är väl värst, eller hur Lisa?:)




En efterrätt på Porten som heter duga! Citronkräm, nam.





Fredag förmiddag var en väldigt väldigt nostalgisk dag, fick ta en kopp kaffe med en barndomsvän. Helt underbart att träffas Johanna ♥ Vart har åren egentligen flugit iväg, är säkert över 15 år sen vi senast träffats. Men nu skall det minsann inte bli 15 år innan vi tar följande kaffe! 



 Ännu blommar det på Villa Bärre 



Denna lilla fågelunge satt på kvisten då
jag trimmade buskarna och
den tjöt ordentligt till då jag hade
mitt öra just precis brevid den. 





Semestern börjar vara halvvägs och dags att packa kassarna. Imorgon hoppar vi på kvällsbåten till Stockholm och på måndag skall det bli Vilda Västern i High Chaparral.
 Pistoler, gevär och smällaren

Svalkande skönt i värmeböljan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar