lördag 12 april 2014

7 nätter


...till PÅSK! 
På Villa Bärre är det inte julen som är bästaste bäst av alla högtider. Eller iallafall inte om man frågar Adelie. Förberedelserna börjar tidigt och nu menar jag inte fasta:) Vår lilla fröken kunde sitta timtals på datan och kolla youtube filmer av påskägg, om hon själv fick välja. Varje reklamblad bläddras noga ifall där finns några nya påskägg. My Little Pony, Dinosaur, Angry Birds, Hello Kitty, Minnie Mouse och Kinder förstås! 

Godmorgon har på Villa Bärre blivit utbytt ut till
"Mamma, är det nu påsk idag då?"




 Påskgräset är för engångs skull i tid sått...
har nog inte hänt sig förut.


Fröna har vi sått i en pajform och vi lämnade ett litet ställe med sand var kycklingarna har det enklare att stå




Gul är inte min favorit färg, så det blev inga påskliljor
men vita pärlhyacinter istället




Lördagshandarbeten
Wc-mattan är nästan, nästan klar. Har väldigt svårt att lämna i mitten ett sådant arbete, men bara måste lämna ogjort idag. Men imorgon ska nog den vara på sin plats. Slank efter jobb igen till tygbutiken, nu ska det bli en hundbädd för snart blir det hoppeligen valpar!


Blev att virka några pannlappar idag 

Medan mamma städar så modellerar Adelie...
Under tiden som jag försökte ens lite få undanstädat vad vi stökat så sysselsatte sig Adelie med att modellera. Jag hittade 4 små burkar av Play Doh i skåpet, vilken lycka. Trots att de var "fel" färger så höll det fröken 'rör och stör' ockuperad rätt så länge. Jason var på dagen till Aron och leka, ÄNTLIGEN! Jobbigt att inte få träffa bästisen då man varit sjuk i en hel vecka.

Lisää kuvateksti


Inte en dag utan små missöden
Får väl lov att plocka fram gamla Singern. Ibland måste man bara lära sig av sina misstag. Undar hur många gånger jag nämt att inte klättra där bak på stolarna... tydligen inte tillräckligt många;) Den här gången var det inte Pate som klåpade om det ännu var oklart.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar