söndag 27 april 2014

Baby-boom


Idag har vi riktat bilen mot Lahti, det var dags för hundutställing. Pepper gjorde sin första entré här i Finland och det gjorde han med stil. Oj, oj vad jag var stolt!! Fin hund och fina resultat:) 




 Fröken Milah som inte varit på det klara om hon gillar utsällningar eller inte, så bestämde sig att det faktiskt är helt okej. Denna gång kröp hon inte längs golvet utan visade vad hon går för och blev endast slagen av Pepper. 

På vägen hem stannade vi hos Niina. Vi fick se världens sötaste föl! Niinas häst hade fölat på morgon-natten så hästbebisen var endast en dag gammal. Så vackert. Men största orsaken till att vi stannade hos Niina var att jag skulle kolla Riona om hennes mage hade växt,
det ska bli valpar i sommar ♥
Så spännande!






Veckoslutet har allt i allt varit fyllt av program, men bara på ett gott sätt! På lördagen offrade jag nästan 5 timmar på att frisera, tvätta och föna fyrbenta familjen hos oss. Men väl värt tiden, nu doftar det shampo och inte hund.

Till kvällen var vi inbjudna till Ljusudda för att inviga nya grillen. Imponerad över grillat lammkött.  I gott sällskap går tiden fort och cyklarna blev kvar och stå på backen och vi tog oss tillbaka till Villa Bärre med taxi. Spännande tyckte barnen! Fundersamma var det över att man faktiskt måste betala för att få åka bil... 
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar