måndag 20 juli 2015

Hälsningar från perunlandet

Här kommer fotona från Pärnu. 

Kan varmt rekommendera Pärnu ifall du inte upplevt det ännu. Kommer definitivt att åka dit pånytt! Helt perfekt till exempel att stanna en natt i Tallinn före eller efter man kör ner till Pärnu.  Mat och dryck är mycket billigare, speciellt då du kommer utanför Tallinn. I Pärnu finns härliga sandstränder och det är ju känt för sina Spa:n, så det blir säkert ett Spa veckoslut för oss kanske redan nästa sommar. Nu hade vi ju turen att få stanna med familjebekanta och barnen njöt till 100% då de hade kompisar att leka med. Barnen hade förstås inte gemensamt språk men det verkade inte störa då flickorna var fiffiga och använde sin telefon som översättare som sen sa på finska det vad de vill säga åt våra barn. Behändigt!

TALLINN
Har man någonsin varit till Tallinn så har man inte missat de här, alltid lika vackra blommorna. Minns då vi som barn var hit, såg nog väldigt annorlunda ut då, men minns bra de vackra blommorna.




Det blev pizza till lunch i Tallinn och sen bar det åt mot Pärnu.  

Väl framme fick vi träffa de här nallebjörnarna, Timmu och Ugo.


Har alltid gillat Berner Sennenhundar, så fina hundar. Det ligger nog i från barndomen då vi hade möjlighet att hälsa på Merja Granlunds hundar, och speciellt då  hennes valpar. Tror inte det finns sötare valpar ♥



Lille Timmu ♥
Så söt men något vassa tänder!

Beach # 1
Vi var på två olika stränder, ena lite lugnare och andra mera hålligång. Båda väldigt trevliga stränder, rena och fina. Pappa och Lisa hann njuta mera av strandlivet med barnen, vi var ju inte "bara" på semesterresa med mamma. Det var ju två hundutställningar som vi åkt hit för.







Sån sku ja villa ha hemma på gården :)


Beach #2





 Mamma och Pappa ♥

In the city






Boyzen


 Suckar här högt då jag ser på bilderna, behöver lite SOL igen!! Imorgon ser det ju faktiskt lite mer lovande ut, att man kanske sku kunna få njuta av lite sol...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar