måndag 24 februari 2014

♥ Bröllop ♥

En vecka har gått och massor har hänt. Hela familjen har hunnit vara sjuka i både magsjuka och flunssa med feber som åkt upp och ner. Men nu börjar det kännas som om det är bakom oss, iallafall för en tid framåt... får man hoppas! Sportlovet for i ett huj, då vi inte var sjuka så var både jag och Pate på jobb hela sportlovet. Jason och Adelie har ändå haft ett rätt fartfyllt sportlov trots dåligt väder. Adelie har varit två gånger till simhallen med Lisa och på lördagen fick hon använda sitt presentkort till HopLop som hon fått till födelsedag av Lisa. Jason har varit på mini-kryssning med bästa kompisen Aron, simmat och till HopLop han också.



På lördagen var det dags för oss vuxna i familjen att klä finkläderna på och packa kassen och rikta oss mot Forssa, på BRÖLLOP! Ett väldigt fint bröllop och inte kunde jag hålla tårarna i kyrkan! Festen drog ut till klockan halv sex på morgonen. Tappat räkningen hur många gånger jag gäspat idag, inte lätt att bli gammal, annat var det förr;) Så vacker brud och väldigt fin och välplanerad fest. Vi fick övernatta, (eller sova några timmar på morgonen:)) hos Miia. Kiitos Miia vieraanvaraisuudesta jälleen ja paljon onnea Niina ja Eetu ♥ Rouva Sinisalo ♥ Jospa saadaan koiranpentuja alkuun teidän honeymoonin aikana;)









Första gången jag gjort kakdekortaioner till ett bröllop! Tur att kakorna fanns färdiga,
kan hända att inte nerverna skulle hålla för att baka till ett bröllop, iallafall ännu;)



Hemma står modelleran framme ständigt och Adelie hade gjort ett kex till mig av Play Doh, rätt så fint tyckte jag! Kunde inte själv motstå att modellera lite så en eftermiddag gick åt till att laga olika maträtter av Play Doh;)

Helt tydligt vilket kex det är frågan om iallafall. Undrar om Adelie själv någonsin
ätit själva kexdelen av ett sådant här kex... tror inte det;)



Från modellera till målfärger. Fröken fick till födelsedag en Mimmi tavla som man kunde själv måla. Den skulle hon få måla helt själv, med bara lite hjälp av storebror som så gärna hade hjälpt lite mera.


Allt ingick i samma paket; pensel, färger och tavlan

Mimmi kramdjuret fick sitta som modell...

...sen var det bara att sätta igång...

Fint blev det, eller hur!;)


 Någonstans där emellan hann vi vara på Theas födelsedagskalas! Thea fyllde 4 år den 20.februari, bara 10 dagar efter Adelie. Thea hade önskat något med Rapunzel på sin kaka. Det fick bli en Rapunzel fläta.


Grattis ännu till söta Thea ♥



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar