lördag 17 maj 2014

Lilla Åke

Lille Åke som så gärna skulle ha fått vara lilla fröken Åke istället. Igår packade jag valplådan, valpinhängnaden och värmelampan och skulle träffa Niina efter jobb i Koski... Riona bestämde sig för att det inte skall väntas på valplådor då hon så väl kan föda i en av barnens säng:) Tyvärr föddes det bara en valp som överlevde, en pojke! Vi hade så gärna tagit en flicka just nu. Det föddes en flicka men någonting hade gått fel vid ett tidigt skede och hon vägde bara 55g och det är inte nära på en tillräcklig vikt för att ens försöka överleva. Tungt. Så synd. Livet ger och det tar och denna gång fick vi en stark och fin pojkvalp ♥  Det var den 26 kullen Gwaihir's löwchen och det betyder att vi kommit i namngivningsordningen till bokstaven Å:) Tror vi hoppar över ÅÄÖ bokstäverna och börjar om från A. En ny början så att säga.


Duktig mamma med nyfödd son


Idag har dagen gått åt till att söka sommarblommor och städa upp hundgården. Suck, vilket projekt... fortsätter imorgon! Annat gårdsprojekt nu är att fylla den gamla bassängen och sedan lägga kakel på så att vi kunde placera dit en skön soffa att ligga på och njuta av sommarsolen. Gick och dräglade på en sååå fin soffa, men kunde inte hitta pris på den någonstans här på nätet. Fick nog snart veta varför....! Skrev email till en återförsäljare i Sverige och den soffan kostade bara 88 000 SEK, hups! Den idén fick jag begrava snabbt:) 


Classic Garden utemöbler... rätt så fina!
Men de får bli och vänta på att vi vinner på lotto. Kanske jag måst på allvar börja lotta först!!



Blomlanden börjar vara uppstädade och det växer så det brakar. Väntar så på att pionerna ska börja blomma och den ljuvliga doften de ger. Snart är det sommar påriktigt. Imorgon skall jag ta kameran i handen och fota lite mera. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar