onsdag 8 januari 2014

Tillbaka till vardagen

Vardagen har börjat och barnen är tillbaka till Bantis och förskola. Skönt med jullov, men nog är det skönt att komma tillbaka till vardagsrutiner igen. Fastän det betyder sandiga kläder och tidiga morgnar.

Bantisfoton från hösten

Den tioende februari är en väldigt viktig dag, då fyller Adelie 4 år och då är det dags att hålla Adelies allra första barnkalas. Då vi andra räknar dagar och månader så räknar Adelie högtider och fester. "Först kommer julen sen kommer min födelsedag och sen kommer påsken!" Hon har redan länge planerat vem hon skall bjuda och om man blir osams med denna bestämda fröken så kan man vara beredd på att det första som händer är att man faller bort från hennes inbjudningslista... Vilken tur är att hon ganska snabbt förlåter och blir glad och god igen;)


Kjolar till Adelies födelsedagskalas

Har limmat tygblommor med textillim och de verkar hållas ganska bra på plats


Har lyckats skaffa åt mig en fruktansvärd resfeber dessutom, får se hur det går med den... än så länge tillåter inte plånboken en söderresa, men kanske ännu lite senare i år. Skönt att lite drömma sig bort till varmare breddgrader då man lyssnar på den här sången...






  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar