lördag 28 december 2013

Julens alla dukningar och ovälkommen gäst

Vilken härlig jul då vi faktiskt hunnit träffa nära och kära. Juldagen blev det middag hos mamma och pappa på Kyrkoesplanaden. Det var en väldigt vacker julgran mamma hade, och för att citera min mormor "så fin har den nog aldrig varit förut".



Juldagskvällen har varit på Villa Bärre en tradition att träffa vänner. Juldagskvällen har också med åren lite ändrat form. Från att ha varit en mera alkoholbaserad kväll till en familjekväll. Vem av oss hade faktiskt trott det för några år tillbaka? :)


Adelie och Sisu som riddaren på juldagen

I år blev det lite Tuc kex och ost istället för julmat på juldagskvällen


Annandag jul bar det åt mot Ljusudda och familjen Wickström. Var dags för sista julmiddagen för i år. Jason tog med sitt nya lasersvärd och kamera och väntade ivrigt på att träffa kompisar. Adelie lämnade sin modellera hemma för hon kom ju förstås ihåg att Eva har egen modellera...oj, oj, vi råddar alltid till det hos Eva med modelleran.


Än en gång stod julbordet dukat, gott!


 Sen kom den, den oväntade gästen, MAGSJUKA! Själv hade jag somnat på soffan och vaknade mitt i natten av att jag mådde v-ä-l-d-i-g-t illa. Några timmar senare kommer Jason till vårt sovrum och en stund senare börjar han kasta upp. Får väl acceptera att vi drabbas av magsjuka en gång i året, och det var väl dags nu. Fredagen gick åt till att Jason och jag låg på soffan och mådde illa, hela dagen! Idag som tur börjar det kännas bättre och som det verkar så klarade sig resten av familjen utan att smittas. Idag har gått åt till att vädra ut alla bakterier och sköta hushållet i sånt skick som det ska se ut. Bevare oss mammor, känns som om inget skulle fungera utan oss ibland;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar