måndag 30 december 2013

Prinsessor för en dag

Disney's nyaste film Frozen hade sin premiär just innan jul och idag gick den på svenska och som 2D, helt perfekt för Adelie. Det blev att boka biljetter och med kom kusinen Thea och Matilda och Martina. Det blev flickornas dag. Jason sa att han hellre går och ser någon annan bio med pappa och pojk-kompisar en annan dag. Max höll Jason sällskap så länge, och vi flickor fick falla in i en drömvärld av prinsessor, magi och kärlek. En film jag varmt rekommenderar, den filmen kommer vi att se MÅNGA gånger ännu har jag på känn.

Dockorna Elsa och Anna ur filmen Frozen. De fina dockorna hämtade julgubben ända från Amerika


 Innan vi åkte iväg på bion blev det att poppa lite popcorn hemma och fixa en box för pocornen. Märkte att vi får ta en sväng till någon pysselaffär, för efter allt julstohej så har vi inget pysselmaterial kvar. Men vi fick lov att fixa av det vi hade och bra blev det tyckte Adelie.



Popcorns box som passade perfekt i små händer

Efter lyckat biobesök blev det spelkväll, först med nya prinsessa spelet "The Princess Ball" var man spelar om att samla kort för att få gå på bal med prinsen. Adelie vann och Jason tyckte det var ett klantigt spel då man bara kunde ha en prinsessa som spelknapp. Som tur var kom Mommo och Moffa på besök och då satt vi färdigt och väntade med Jason's nya spel, Monopoly Empire. Det blev en tuff match som Jason och pappa vann till slut! Tur för det, för då är alla glada och nöjda säger jag;) Allt i allt, två riktigt skojiga spel. 



Jultomten hade även hämtat Hama-pärlor åt Adelie. Tror att tomten hade haft lite bråttom då han inte kollat så noga på paketet åt vilken ålders barn det var menat... nå vi klarade oss rätt så bra iallafalla! Men vet inte om det blir flera prinsessor på några dagar för min nacke är helt spänd efter allt pärlande.


Prinsessor av pärlor


Bara lite kvar... Tillsammans kan vi!


Ta-da, färdiga! Ariel fick sin plats på väggen ovanför min prinsessa's säng






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar